pmf.hr

Naziv stranice : Prirodoslovno – matematički fakultet

Vlasnik domene : Neki vjerojatno tužan momak..

Tip stranice : Trebala bi biti službena stranica fakulteta

O čemu se tu radi : Na početku, moram reći da uredniku stranice, Damiru Kasumu, dižem kapu.. Lik ima muda.. Podvalit ovo smeće, kojeg bi se i najveći početnik web dizajna u pijanom stanju posramio – kao službenu stranicu jednog velikog fakulteta kao što je pmf, stvarno zaslužuje priznanje.. Baš me zanima jesu li ponosni u referadi na njihovo online lice :) Apeliram na vidi.hr, da mu kod slijedeće dodjele vidi top 100 nagrada, dodjele posebnu nagradu za doprinos razvijanju savjesti o kvaliteti internet stranica.. Jer webovi poput tog probude u nama ostalima ono iskonsko – ne dozvole nam da učinimo ni sličnu pogrešku, i samo nas tjeraju da budemo kritičniji i bolji.. (ili da pričekamo webmastera iza kutka i upoznamo ga s desankom šakić i njenim prijateljem bokserom :))

Zanimljivo : Zanimljivo je sve, ali ne na način koji bi trebalo biti.. Prva stvar koja upada u oči jest da ne postoji tekst kao tekst, nego samo slike na kojima piše tekst.. Mislim, tko to još radi? Radi li uopće itko? Mislim, nema smisla opisivat, jer slika vrijedi tisuću riječi, pa kliknite na link.. OPREZ – ne preporuča se onima slabijeg želuca.

Dosadno: Ah…

Dizajn: Zamislite stranicu koju jednom posjetite, i toliko vas privuče sklad boja, prekrasno dizajniran header, flash animacija neprimjetno uklopljena u stranicu, koja nekako daje živost već i onako predivnom online svijetu – a sad sve to zaboravite..

Ocjena : 1/6

URL : http://www.pmf.hr

6 komentara to “pmf.hr”

  1. Hello… nice blog you got here… I have a new developed software for you… and I have provided a demo… visit my blog now!

  2. prijatelju ja ne vidim sto je covjek tako sagrijesio da bi netko kao npr. TI mogao tako pljuvat po njemu? daj pusti covjeka na miru, ako mislis da mozes bolje, napravi ti pmf-ovcima stranicu!

  3. Citat:
    “Podvalit ovo smeće, kojeg bi se i najveći početnik web dizajna u pijanom stanju posramio – kao službenu stranicu jednog velikog fakulteta kao što je pmf, stvarno zaslužuje priznanje..”

    slažem se… Trebalo bi malo više poraditi na sajtu. Ipak, to je ozbiljna institucija…

    @ajkula:
    Čovek je iskazao svoje mišljenje.
    citat:
    “Ako misliš da možeš bolje, napravi ti pmf-ovcima stranicu!”
    >> Mogli su mu se obratiti ;)

    Pozdrav svima!

  4. Funkcionalan je i informativan, al da je dizajn iz ranih ’90 – je.

  5. Huh….. jedva se suzdržah da se ne ispovraćam po tipkovnici, pa koliko godina ima ovaj momak 12? 11?

    Pmf neka ozbiljna institucija? nebi baš rekao… Stvarno sramota…..

  6. Robert Okadar Says:

    Mislite, nema dizajna? :)))
    Ako mu se plaća za posao, onda ga aljkavo radi. Ako mu se ne plaća, razumijem ga.

Komentiraj